PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Opschoondag in de VleutOpschoondag Best Oost  “de Vleut”

 

Afgelopen zaterdag zijn we met een twintig vrijwilligers de Vleut wezen opschonen. Na de koffie zijn we begonnen met het verzamelen van uiteindelijk 45 vuilniszakken met afval. Maar nu kunnen wel concluderen dat de Vleut schoon is om de winter in te gaan. Wij ( bestuur Bewoners overleg  BO) willen graag alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet, speciaal de twee vrijwilligers die zelf niet uit de Vleut kwamen en de ZAPers welke het hele jaar zwerfvuil verzamelen. Wel blijft het natuurlijk raar dat er zoveel zwerf afval is anno 2019, en dat terwijl de meeste mensen met wie je praat van jong tot oud een mening hebben over het zwerfafval en de plastic soep, te gek voor woorden hoor je iedereen zeggen. Hoe komen we dan toch aan zoveel zwerfvuil…. misschien er nog meer over praten?

Laten we hopen dat er meer bewustwording bij de vervuilers komt, en we de tijd die we nu gebruiken om op te schonen kunnen gaan gebruiken om lekker te gaan wandelen of fietsen door ons mooi buitengebied.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.