PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Jongeren koken voor ouderen uit Best: "Eet je mee?"Daantje, Jorien, Karlijn en Sarah zitten in Havo 4 op het Heerbeeck College. Zij organiseren op 18 maart een etentje voor ouderen die wat meer contact zoeken met anderen.

In Nederland zijn veel ouderen die zich eenzaam voelen en daarom meer contact zoeken. De vier genoemde leerlingen willen graag iets doen om eenzaamheid tegen te gaan. Daarom organiseren zij vanuit school een etentje voor ouderen als Brainportopdracht en doen dit i.s.m. Jongerencentrum Todo op woensdag 18 maart. Het is de bedoeling om ouderen een leuke en gezellige avond te bezorgen. Tijdens deze avond zorgen de leerlingen ervoor dat er een lekkere avondmaaltijd voor u klaar staat en u samen met andere ouderen én de jongeren gezellig kunt kletsen en nieuwe contacten kunt leggen.

Kent u een oudere die het leuk vind om aan te schuiven, of lijkt het u zelf leuk?
U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze maaltijd. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar het mailadres  maar u kunt ook bellen naar 0499-460 111. Het etentje is geheel kosteloos. Er kunnen maximaal 10 ouderen aanschuiven. Bij een succes behoort een vervolg binnen Todo zeker tot de mogelijkheden.

Heeft u een allergie of iets anders waar we rekening mee moeten houden, dan kunt u dat doorgeven in de mail of via de telefoon zodat daar rekening mee kan worden gehouden. We hopen van u te horen en u te mogen begroeten op woensdag 18 maart van 17.00 tot 20.00 uur!


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.