PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Help ons de Krasse Knarrentuin mogelijk te maken!Volkstuinvereniging de Oude Bogten is op zoek naar sponsoren voor het “Vierkante-meter-tuinieren”-initiatief. Hierdoor kunnen mensen met een beperking hun tuinierhobby uitoefenen wanneer dat in een “gewone” tuin voor hen niet haalbaar is.

In de Oude Bogten gaat het niet alleen om tuinieren maar ook om de mogelijkheid om met andere mensen een praatje te maken, er even tussenuit te kunnen en lekker buiten bezig te zijn. Voor sommigen is een “echte” volkstuin onderhouden echter te inspannend. Daarom bedachten we een alternatief: tuinieren per vierkante meter, in een bak. Dat is lekker overzichtelijk qua formaat en de bakken staan op een verhoging zodat er niet gebukt hoeft te worden. En natuurlijk kleden we het perceel zo aan dat het toegankelijk is voor rolstoelen en rollators.

De gemeente Best heeft een bijdrage geleverd en het initiatief is ook aangemeld bij een crowdfundingplatform. Maar om het initiatief verder van de grond te krijgen is op korte termijn méér geld nodig. Daarom schrijven wij u deze brief.

Wij nodigen u van harte uit om ons te helpen ons initiatief uit te voeren. Alle bedragen zijn zeer welkom maar vanaf 25 euro (méér kan natuurlijk ook) mag u meedoen met één van onze workshops die wij regelmatig organiseren; zoals Zuurkool maken, Goed Snoeien of Vegetarisch Koken.
 Maar de grootste beloning ligt natuurlijk in het feit dat u het mede mogelijk maakt voor deze mensen om hun hobby te blijven uitoefenen en mede-tuinierders te ontmoeten.

Doneren is op twee manieren mogelijk:

Het bedrag dat u stort wordt door het crowdfundingsplatform verdubbeld.

Wanneer u daarna uw gegevens op de mail zet naar zullen wij ervoor zorgen dat u een uitnodiging ontvangt voor de workshops.
 Uiteraard bent u ook van harte welkom op de feestelijke opening op 21 april a.s. om 11.00 uur.

Wij hopen op uw bijdrage en danken u alvast hartelijk namens onze vierkantemeter-tuinierders!

Met Groene groet!

Namens Volkstuinvereniging de Oude Bogten,

Annelies Wikkers en Caren Herps

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.