Pleinbest.nl

Inloggen of inschrijven

Een weekje geen vleesDoet u ook mee met de actie? Geen idee waar het vandaan komt, maar ook de supermarkten doen mee met de actie een weekje geen vlees. Vlees alternatieven zijn nu in de aanbieding en ik ben gisteren positief verrast door de smaak van zo'n alternatief.

Ik doe namelijk mee. Ik ben de uitdaging aangegaan een weekje geen vlees te eten.

Ik heb ook al twee keer gesmokkeld... We aten soep uit de diepvriezer en daar zat nog wel wat spek in. Ik ga dat niet weggooien. Daar is immers een beest voor gestorven.

Voor de rest al vanaf afgelopen vrijdag geen vlees. Wel wat meer noten. Ik eet ook wel eieren en net wel vis gegeten. Die vis was gered voedsel. Het werd door een cateraar weggegooid omdat het vier dagen geleden opgemaakt was. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen en heb het dus mee naar huis genomen en lekker op brood gegeten. Was nog prima vis.

Ik ga vol enthousiasme door met de actie. Zo erg is het niet om van het vlees af te blijven. Ik zal echter nooit een strenge vegetariër worden. Daar vind ik een stukje vlees net even te lekker voor. Dat zo'n actie me bewuster maakt over het feit dat het ook echt wel flink minder met vlees kan, dat kan ik beamen. Die overtuiging heb ik al wel.