PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Brussencursus voor kinderen van 7 tot 12 jaar met een broer of zus met een beperkingVanaf dinsdag 5 november start er weer een Brussencursus in Best. De naam “BRUS” is een combinatie van “br”oer en z”us”. De Brussencursus is bedoeld voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar die een broer of zus hebben met een beperking.

Inhoud training:
Bij kinderen met een broer of zus met een beperking gaat het thuis vaak net een beetje anders. Dit kan soms best ingewikkeld zijn. De Brussencursus is een cursus waar broers en zussen elkaar ontmoeten. Door middel van gesprekken, spelactiviteiten en oefeningen kunnen de jongeren ervaringen en gevoelens met elkaar delen. We geven informatie over wat een beperking is. Ook is het een plek waar jongeren kunnen ervaren dat ze niet de enige zijn met een broer of zus met een beperking. Bovendien is het vaak heel gezellig.

Voor wie:
Voor kinderen van 7 tot 12 jaar met een broer of zus met beperking.

Data en tijden:
De training bestaat uit zeven bijeenkomsten en een ouderavond:
Start: dinsdag 5 november van 15:45 tot 17:00 uur.
Locatie: JC Todo
Adres: Jacob van Wassenaerstraat 69, Best

Informatie en aanmelden:
Aanmelden via: 

Voor vragen kan je contact opnemen met: Marloes van Beijnen 06-433 665 81 .  Voor de training start zullen er individuele kennismakingsgesprekken plaatsvinden met de deelnemende kinderen en ouders.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.