Pleinbest.nl

Inloggen of inschrijven

Beursvloer 2019We gaan in Best in 2019 weer een Beursvloer organiseren.

De beursvloer gaat op 25 april rond 18:00 uur in de zaal van QB plaatsvinden!

Voor velen dan de vraag, wat is een Beursvloer en wat hebben we er aan?


Het is een bijeenkomst waarbij je alles aan elkaar kan vragen, behalve geld. Ben je dus een vereniging en zoek je naar iets speciaals, dan is dit het moment en de plek om er voor te gaan.

Ben je een ondernemer of ben je er namens een onderneming, dan ligt hier een kans om je eens van een andere kant te laten zien. Wat kan je doen voor de lokale samenleving? Daarbij mag je deals maken. Je mag er als ondernemer of onderneming iets voor terug vragen.

Bijvoorbeeld een sportdag voor het personeel, of een wandeling met natuurgids voor het personeel of de kinderen van het personeel. Een cursus hardlopen/wandelen, etc

Het kan ook andersom. Je kan als ondernemer een dagje vrijwilligerswerk in de sociale sector doen met het personeel aanbieden, waarbij ze als dank een aanbieding van de atletiekclub krijgen om drie maanden een hardloopcursus te komen volgen. Het mag dus ook gerust een deal met meer dan twee partijen zijn.


Andersom kunnen ondernemers misschien een bijeenkomst aankleden met activiteiten, waarbij als tegenprestatie die ondernemer ruimte krijgt in de flyer en of nieuwsbrief van de organiserende partij.

Zo heeft de Tuinenroute Best al eens in Oirschot een presentatie gegeven over zonnebloemen, waarbij de Zonnebloem in Oirschot reclame maakte voor de Bestse Tuinenroute.

De Kunstroute Best heeft al twee keer gebruik gemaakt van de presentatieruimte en tuin van Beursbox.nl. Als dank daarvoor werd Beursbox.nl op de site en in de nieuwsbrief genoemd.


Hier ziet u een foto van een vorige beursvloer


Bedenk u eens, wat zou ik, mijn bedrijf of mijn vereniging of belangengroep kunnen betekenen voor andere partijen in de lokale Bestse samenleving? Hoe kan ik een deal mee maken die ons beide sterker maakt?

Er wordt wat creativiteit van de deelnemers gevraagd, maar hierdoor zijn er ook ontzettend leuke dingen mogelijk!


De volgende initiatieven vragen ondertussen al om deals:


- Klompenrun in De Vleut: Vanwege het 200 jarig bestaan van Best wordt er aankomende zomer een klompenrun, gecombineerd met boeremert en special bieren festijn, georganiseerd. Wie kan en wil helpen met de organisatie? Wie doet er mee met de run?

- Beursvloer: Wil jij jezelf presenteren en ben je actief met bijvoorbeeld catering? Je mag je komen presenteren op de Beursvloer door rond te gaan met hapjes! Zo werk jij aan je naamsbekendheid en kunnen wij als Beursvloer organisatie via jou de aanwezigen gratis versnaperingen aanbieden.

- Beursvloer: Ben je actief in de marketing of drukkerij wereld, dan kunnen we je hulp goed gebruiken om de Beursvloer breed bekend te maken! Je naam en logo komt op de eventuele flyer/website als partner van de Beursvloer.

De beursvloer zelf wordt opgezet als non profit initiatief met vrijwilligers. We hebben geen budget, dus de Beursvloer zelf moet ook volledig via deals tot stand komen.

Wil je meehelpen met de organisatie? Mail dan even naar tom @ lassing.nlDeel dit bericht!

Reacties

Jos van Spelde
2 januari 2019

Super goed idee. Ik wil er wel aan meewerken. Is er al een beurvloer Pleinbest Groep?