Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Pleinbest.nl

Inloggen of inschrijven

Omgeving Kadans krijgt faceliftWie helpt mee onze bokkentuin en omgeving gebruiksklaar te maken?

Vind jij het leuk om wat te klussen en mee te helpen bij de renovatie van de bokkentuin bij Buurthuis Kadans? Wil jij onderdeel gaan uitmaken van een onderhoudsploegje dat (later) ook de verzorging van de dieren op zich wil nemen? Vind jij het leuk dit in teamverband te doen en woon je in de wijk Wilhelminadorp, Batadorp of de Kantonnier? Dan komen wij graag met jou in contact!

Nadere informatie bij WBO, Peter de Leeuw, 0499-745806 of p.de.leeuw@wbo.nl


Groene vingers en handige Harries (m/v) gevraagd

De buitenboel van buurthuis Kadans in het Wilhelminadorp gaat een opfrisbeurt krijgen!

De 'bokkentuin' wordt opgeknapt en krijgt nieuwe bewoners en de tuin moet een mooie groene omgeving gaan worden. Hierbij denken wij aan een pluktuin, moestuin, schommels, insectenhotels en een mooi terras waar men kn genieten van een kop koffie.

Heb je zin en tijd om ons te helpen, zowel bij het maken van de plannen als later bij het onderhouden van de tuin, meld je dan aan.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met carinwalravens@hotmail.com of Peter de Leeuw van WBO, p.de.leeuw@wbo.nl, 0499-745806.