Menu

Nieuws:

Mooiere groepspagina's

Tom Lassing, (Buurtverbinders PleinBest)
1 november 2018 , 109x gelezen

We hebben een mooie aanpassing in de site aangebracht.

Tot op heden kregen nieuw groepen, ondernemers, verenigingen altijd standaard een basis sjabloon om zich op PleinBest voor te stellen. Alleen als je actief op PleinBest bleef, kreeg je de mogelijkheid om een bredere en mooie sjabloon in gebruik te nemen.

Dat was leuk bedacht van ons, maar voor iedereen ook meer werk. 

We hebben daarom het beleid aangepast. Maak je nu een pagina aan voor je bedrijf, vereniging, sportclub etc, dan krijg je direct toegang tot het meest uitgebreide sjabloon. Je kan er dus direct een prachtige en uitnodigende pagina van maken!

Maak er gebruik van zou ik zeggen. We hebben in ons eerste halfjaar al meer dan 4.000 unieke bezoekers op de site mogen ontvangen. Daar zitten ook nieuwe klanten, nieuwe leden, nieuwe deelnemers voor jou en je initiatief bij!

Het sjabloon gebruik is gratis. Dus pak die kans!

Hoe?

Maak eerst een persoonlijk account aan. (Je moet echt je eigen gegevens opgegeven en een adres in Best)

Als je je account hebt, maak dan een groep aan. Je zal versteld staan hoe makkelijk het is en hoe mooi het wordt!

Succes en heb je vragen, er zijn hulpknoppen op de site en kom je er nog niet uit, vraag dan even onze hulp. Het is echt makkelijker dan je denkt!

Reacties

Ruud 1 november 2018
Dit is een goed initiatief, kijk eventueel wat Best in Dialoog heeft gemaakt in een handomdraai. Je kunt alles makkelijk vullen, een complete website die je naar eigen inzicht kunnen kunt vullen binnen het bestaande format.
Ingrid 1 november 2018
Super!!
Bekijk meer nieuws in de buurt »