Positieve gezondheid

Details

Donderdag 17 november 2022 van 11:00 tot 12:00 uur
Afgelopen
Raadhuisplein 32
Best, Nederland

Is gezondheid een kwestie van geluk hebben, of kun je er zelf ook iets aan doen? Verdiep je met vitaliteit coach Wilma Hartman in onze gewoontes en gedrag. Wat is gezondheid feitelijk? En hoe komt het toch dat we wel hele goede plannen en ideeën hebben en het soms zo lastig blijkt om deze vol te houden.

Wilma Hartman
"Ik heb vanuit mijn kindertijd een passie voor bewegen. Van mijn hobby kon ik mijn beroep maken en werkte ik mooie jaren in sport en bewegen, waar ik mensen begeleidde met een lichamelijke beperking als gevolg van hersenletsel. Later werd ik manager en koos ik voor coachend leiderschap. Sinds ruim drie jaar heb ik mijn eigen praktijk als Leefstijl en Vitaliteit trainer & coach. Met veel plezier begeleid ik mensen individueel of in groepen die met aandacht voor gezondheid duurzaam vitaler willen zijn of worden. Eén van mijn opdrachten is het coördineren van het project GezondBest samen fit."

Deze bijeenkomst van het Gouden Spoor sluit aan op het thema van Nederland Leest: Oud worden, jong blijven.

Gouden spoor
Deze maandelijkse informele ontmoetingen bij de Bibliotheek Best zijn gezellig en elke keer weer anders. Niets moet, gewoon aanwezig zijn is voldoende. Heb je zin in een gezellig uurtje en een kop koffie? Meld je dan aan! Je bent van harte welkom.

Aanmelden:

https://eindhoven.op-shop.nl/ingang/best/9345/gouden-spoor-positieve-gezondheid/17-11-2022

Over de organisator

Marian Rombouts
Werkzaam bij Bibliotheek Best.... Lees meer