Lezing De Kracht van stilte

Details

Donderdag 6 oktober 2022 van 19:30 tot 21:00 uur
Afgelopen
De Bibliotheek Best
Best, Nederland

Per seconde krijgen wij 1,5 miljoen prikkels binnen. Ons gedrag wordt hierdoor bepaald, zonder dat wij het soms in de gaten hebben. In deze tijd neemt de hoeveelheid externe prikkels alleen maar toe. We worden continu bestookt met visuele en auditieve, maar ook met andere prikkels. Wat doet dit met onze gezondheid, ons emotioneel welzijn? Het kan ontzettend heilzaam zijn om je voor een bepaalde periode af te sluiten.

Een dag van stilte kan je daarbij helpen. Ben je benieuwd wat een stilte-dag, stilte-weekend of stilte-week met je kan doen, kom dan naar deze lezing.
We gaan het hebben over wat stilte is, of het er nog vaak is en wat we ermee kunnen doen.

Je krijgt ook informatie over stilte-retraites en eventuele meditatie die daarbij kan horen. Je ontvangt tips en handvatten voor wanneer je zelf een keer de stilte op wilt zoeken.

Katrien Verberne
Katrien heeft jaren in het onderwijs gewerkt, nu is ze NLP (neuro linguïstisch programmeren) trainer en coach. NLP heeft als uitgangspunt dat je als mens in staat moet zijn om het leven prettig te vinden en ervan te genieten. Vanuit het principe dat je zelf aan het roer van je leven staat. NLP helpt je hierin en is heel concreet en effectief. Katrien deelt graag haar ervaringen en kennis met mensen die geïnteresseerd zijn in wat stilte met je kan doen. Ze is er persoonlijk van overtuigd dat het met regelmaat op zoeken van stilte je als mens kan verrijken.

Kennismaker

De bibliotheek biedt ruimte aan mensen die graag hun kennis willen delen: de KennisMakers.

Aanmelden

Toegang is gratis, wel graag aanmelden: https://eindhoven.op-shop.nl/ingang/best/8672/lezing-de-kracht-van-stilte/06-10-2022 


Over de organisator

Marian Rombouts
Werkzaam bij Bibliotheek Best.... Lees meer