Details

Donderdag 14 oktober 2021 tussen 20:00 en 21:00
Afgelopen

Rust en balans op het werk, dat is waar mensen met (kenmerken van) autisme vaak van dromen. Helaas ervaren veel mensen met (kenmerken van) autisme meestal juist stress en drukte. En zitten ze niet lekker in hun vel.

Hoe fijn zou het zijn als jij wel rust en balans ervaart, zelfs met jouw autisme? Als jij hebt geleerd hoe je bijvoorbeeld grenzen aan kunt geven, hoe je goed met prikkels om kunt gaan en hoe je lekker in je vel komt te zitten?

Op 14-10-2021 geef ik een gratis webinar over Rust en balans bij (kenmerken van) autisme. We starten op donderdag 14-10 om 20.00 uur.

Doe jij ook mee? Schrijf je dan nu hier in : https://natuurlijke-aandacht.webinargeek.com/rust-en-balans-bij-kenmerken-van-autisme-1

Kun je op donderdag 14-10 niet live mee doen? Schrijf je dan toch in, je ontvangt de link naar de replay na het webinar. Deze link blijft nog tot 21-10 geldig.

Schrijf je nu hier in : https://natuurlijke-aandacht.webinargeek.com/rust-en-balans-bij-kenmerken-van-autisme-1


Over de organisator

Lekker in je vel met autisme
Mensen met (kenmerken van) autisme ervaren vaak veel stress en problemen in hun dagelijkse leven. Ik coach mensen met (kenmerken van) aut...... Lees meer