Details

Woensdag 24 november 2021 tussen 18:00 en 22:00
Afgelopen
Hoofdstraat 35, Best

Op woensdagavond 24 november 2021 is het Red Wednesday,  de vier kerken van onze parochie worden dan net als vele andere kerken en gebouwen in de wereld rood aangelicht. Dit om aandacht te vragen voor het recht op vrijheid van godsdienst voor mensen van alle religies en voor de vervolging van christenen.

“De vrijheid van godsdienst is een mensenrecht.  Niemand mag worden lastig gevallen, gediscrimineerd worden in werk of huisvesting, of bedreigd worden met het ontnemen van vrijheid of zelfs zijn of haar leven, alleen vanwege diens geloof of afkomst. Helaas moeten we constateren dat wereldwijd steeds meer van dergelijke schendingen voorkomen.


Ook de Sint-Odulphuskerk wordt rood aangelicht om hiervoor aandacht te vragen. In de kerk worden van circa 18:00 – 20:00  mooie foto’s getoond kunt u naar muziek luisteren en een kaars aansteken, ook kunt u een kopje koffie of thee drinken.  

Over de organisator

Sint-Odulphuskerk Best
De parochie Sint-Odulphus van Brabant is een actieve, gastvrije en inspirerende gemeenschap in Best, Oirschot, Spoordonk en de Beerzen.U ...... Lees meer