Verhalen uit Wilhelminadorp en Kantonnier delen

Wilhelminadorp en Kantonnier

Details

Vrijdag 9 juli 2021 van 13:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Johannes Verleunstraat 29
Best, Nederland

Het Wilhelminadorp en de Kantonnier zitten vol met verhalen. Verhalen over fijne momenten, dromen en wensen voor de wijk. Wat is uw mooiste plekje in de buurt? Waar heeft u een grappige herinnering? Welke droom heeft u voor de wijk? Alle bewoners worden uitgenodigd om hun verhalen te delen. Verhalen die terecht kunnen komen in een reusachtige muurschildering.

Van uw verhalen en dromen maken we muurschilderingen
De verhalen worden dus echt van de buurt. Muurschildering de Droomboom, op de buitenmuur van Basisschool Br!cks, is bijvoorbeeld gemaakt door de leerlingen. Met behulp van de befaamde kunstenaar Finn Zweemer hebben zij hun dromen voor de wijk met grafitti op het kunstwerk gespoten. Deze kunstenaar, afkomstig uit het Wilhelminadorp zelf, maakt ook een ander groot kunstwerk in de wijk. Dit werk komt waarschijnlijk in het najaar van 2021 op de muur bij de parkeerplaats tegenover de Action.  

Deel uw mooie, spannende verhaal over de wijk met ons
Om de verhalen zichtbaar te maken interviewen de oudere leerlingen van basischool Br!cks wijkbewoners over hun wensen en dromen voor de wijk. Dit gebeurt op vrijdagmiddag 9 juli ’21. Aan de hand van deze interviews maakt de kunstenaar een ontwerp. 

Aanmelden of meer informatie?
Meld u aan via . Of kijk voor meer informatie op www.communityartwilhelminadorp.nl. U kunt ons volgen op de Facebook pagina: Community Art Wilhelminadorp | Facebook

Over de organisator

Wilhelminadorp en Kantonnier
In dit project gaan we samen met de inwoners, ondernemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties van Wilhelminadorp en Kantonnier...... Lees meer