Statiegeldactie PLUS Ton Henst Voor Best on Wheels

Scootmobielclub "Best On Wheels"

Details
Dinsdag 15 juni 2021 tussen 08:00 en 21:00
Afgelopen
PLUS Ton Henst
Rendierhei, Best, Nederland
Terugkerende activiteit
Dagelijks tot en met 21 juni 2021

Statiegeldactie PLUS Ton Henst

Bij de PLUS Supermarkt Ton Henst aan de Rendierhei 2 in Best kunt u van 25 mei tot en met 21 juni uw statiegeldbonnen inleveren voor scootmobielclub Best on Wheels.

Best on Wheels biedt elk jaar vanaf april tot en met november elke eerste dinsdag van de maand een gezellige scootmobielrit aan in de natuurrijke omgeving van Best. Bovendien maakt de club in de zomer ook een mooie dagtocht aan buiten de directe omgeving van ons dorp.

De routes worden uitgestippeld door mensen die er rekening mee houden dat de paden en wegen ook toegankelijk moeten zijn voor scootmobielen. De tochten vinden vervolgens onder begeleiding plaats. De begeleiders doen dit allemaal voor een glimlach op het gezicht van de leden en werken op vrijwillige basis.

Naast oog voor de natuur is gezelligheid ook heel belangrijk. Halverwege wordt er dan ook altijd op een terras neergestreken om gezellig ‘te buurten’ met elkaar.

Dat deze manier van aanpak aanslaat blijkt wel uit het feit dat de club dit jaar zijn 10-jarig bestaan mag vieren!

Het geld dat met de statiegeldactie wordt opgehaald wordt besteed aan de grote jaarlijkse dagtocht wat verder dan de gemeente grens van Best. De leden  worden hiervoor met auto’s naar de plaats van bestemming worden gereden en de scootmobielen worden gebracht en gehaald met een vrachtauto. Dit alles brengt uiteraard vrij hoge kosten met zich mee; dus bij voorbaat hartelijk dank voor uw donatie!

Wilt u meer weten over Best on Wheels of zelf lid worden (van harte welkom!), kijk dan op www.bestonwheels.nl of bel of mail naar contactpersoon Ina Schottert: 0499 - 851 296 of .

Over de organisator
Scootmobielclub "Best On Wheels"
Van april t/m oktober wordt er iedere éérste dinsdagmiddag van de maand onder begeleiding van valide mee fietsers een tocht met de scootm...... Lees meer