Netwerkwandelen met Open Coffee Best

Open Coffee Best

Details

Woensdag 12 mei 2021 van 09:00 tot 10:30 uur
Afgelopen
't Boshuys
Sonseweg, Best, Nederland

In mei gaan we weer netwerkwandelen met geïnteresseerde ondernemers en ondernemende mensen uit Best e.o. Een leuke manier om elkaar te ontmoeten, contacten te leggen en inzichten en ideeën uit te wisselen.

De eerstvolgende netwerkwandeling is gepland op woensdag 12 mei om 9.00 uur op de parkeerplaats bij ‘t Boshuys, Sonseweg 39, 5681 BH Best.

We zullen ongeveer 1 à 1,5 uur wandelen inclusief een koffie- of theepauze (koffie of thee breng je zelf mee!). Het gaat in onze wandelingen niet om zo snel mogelijk zo ver mogelijk te lopen. Het voornaamste doel is samenzijn!

 Kom op tijd!

Normaal gesproken is er vrije in- en uitloop en kan iedereen komen en gaan wanneer hij of zij wil. Met een wandeling gaat dat natuurlijk niet. We verzamelen vanaf 9.00 uur en vertrekken stipt om 9.10 uur. Kom dus op tijd! En vergeet niet om je eigen koffie of thee mee te brengen.

 Ook tijdens de wandelbijeenkomsten hanteren wij de Corona maatregelen. Het belangrijkste is: als je ziek bent blijf je thuis en tijdens het wandelen hou je 1,5 m afstand. Afhankelijk van het aantal mensen dat meeloopt, zullen we de groep in kleinere groepjes verdelen van maximaal vier mensen.

Aanmelden vooraf is niet nodig.

Wij hopen op een grote opkomst!

Voor meer informatie zie opencoffeebest.nl.

Over de organisator

Open Coffee Best
Open Coffee Best is bedoeld voor alle ondernemers, MKB-ers, ZZP-ers en andere ondernemende mensen in Best en omgeving.Bij Open Coffee Bes...... Lees meer