Open Coffee netwerkwandeling april 2021

Open Coffee Best

Details
Dinsdag 13 april 2021 tussen 09:00 en 10:30
Over 17 uur
Boslaan Zuid
Best, Nederland

Om de ondernemers en andere ondernemende mensen uit Best en omgeving toch de gelegenheid te bieden om weer eens te kunnen netwerken, hebben we iets nieuws bedacht: we gaan samen wandelen! Zo kunnen we elkaar toch ontmoeten, contacten leggen en inzichten en ideeën uitwisselen.

In april, mei en juni (2021) gaan we uitproberen of er voldoende animo is om elkaar in de Bestse natuur te ontmoeten in plaats van bij de ons bekende locaties.

We zullen ongeveer 1 à 1,5 uur wandelen inclusief een koffie- of theepauze (koffie of thee breng je zelf mee!). Het gaat in onze wandelingen niet om zo snel mogelijk zo ver mogelijk te lopen. Het voornaamste doel is samenzijn!

Kom op tijd!

Normaal gesproken is er vrije in- en uitloop en kan iedereen komen en gaan wanneer hij of zij wil. Met een wandeling gaat dat natuurlijk niet. We verzamelen vanaf 9.00 uur en vertrekken stipt om 9.10 uur. Kom dus op tijd! En vergeet niet om je eigen koffie of thee mee te brengen.

Locatie voor april

We verzamelen bij de Joe Mann gedenksteen aan de Boslaan Zuid (achter de Decathlon).

Corona maatregelen

Ook tijdens de wandelbijeenkomsten hanteren wij de Corona maatregelen. Het belangrijkste is: als je ziek bent blijf je thuis en houd 1,5 m afstand. Afhankelijk van het aantal mensen dat meedoen, zullen we de groep in kleinere groepjes verdelen van maximaal vier mensen.

Wij hopen op een grote opkomst!

Meer informatie vind je op www.opencoffeebest.nl/agenda

Over de organisator
Open Coffee Best
Open Coffee Best is bedoeld voor alle ondernemers, MKB-ers, ZZP-ers en andere ondernemende mensen in Best en omgeving.Bij Open Coffee Bes...... Lees meer