Details

Dinsdag 1 september 2020 van 13:00 tot 16:30 uur
Afgelopen
Gemeente Best
Dorpsplein, Best, Nederland

Dinsdagmiddag 1 september vertrekken we met de scootmobielclub in kleine groepjes door onze mooie natuurlijke omgeving naar de "Jacobus hoeve" in Boxtel. Het is altijd weer bijzonder om daar onze pauzeplek te hebben terwijl wij ons kopje koffie/thee nuttigen worden we bekeken door de koeien aan de andere kant van het glas.

We verzamelen om 12:30 uur op het Dorpsplein en om 13:00 uur vertrekt het éérste groepje van maximaal 8 scootmobilisten met hun 3 begeleiders. Tien minuten later vertrekt het volgende groepje en 10 minuten daarna de volgende, mits we zoveel scootmobilisten hebben. Vanaf 12:00 uur staat Ronnie van Welzorg om zo nodig kleine reparaties uit te voeren of banden op te pompen.     

We vallen goed op in het verkeer door de opvallende groene en oranje veiligheidshesje. In deze Corona periode houden we op het plein, tijdens het rijden en met de koffiepauze voldoen afstand van elkaar. 

Veiligheid staat bij ons bovenaan.  

We hopen op een mooie zonnige tocht!

Over de organisator

Scootmobielclub "Best On Wheels"
Van april t/m oktober wordt er iedere éérste dinsdagmiddag van de maand onder begeleiding van valide mee fietsers een tocht met de scootm...... Lees meer