Meer regie over mijn leven

Details

Donderdag 3 september 2020 van 19:30 tot 22:00 uur
Afgelopen
Jacob Roggeveenstraat
Best, Nederland
Terugkerende activiteit
Elke 2 weken op donderdag tot en met 15 oktober 2020

Iedereen, maar vrouwen in het bijzonder hebben interne discussies in het hoofd. Herken je die stemmetjes die zeggen:
• Zou je dat nu wel doen?
• Wie denk jij nu wel wie je bent?
• Denk je nu echt dat het jou zou lukken?
• Wat zou iemand anders er van denken als jij dat gaat doen?
• Zit er iemand op jou of op jouw idee te wachten?

Veel dappere en stoere vrouwen laten zich nog te veel leiden door die stemmetjes leiden en dat is zo ontzettend jammer!!
Jammer, omdat jij zoveel mooie kwaliteiten hebt die jij mag en eigenlijk ook wel moet delen met de wereld. Waarom kijken veel vrouwen afwijzend en jaloers naar een andere vrouw? En wat zegt dat dan? Heel vaak is er een stiekeme wens om de dingen te doen of durven die de ander ook doet. Maar die vervelende en goedbedoelde stemmetjes in je hoofd verhinderen dat.

Dat zie ik graag anders bij jou. Hoe waardevol is het als jij als vrouw de stemmetjes kan toespreken en managen zodat ze niet meer op de voorgrond staan? Natuurlijk blijven de stemmetjes aanwezig, maar als jij de stemmetjes al kan herkennen kan je er ook veel beter mee omgaan en beheersen ze niet meer jouw leven.

Iedereen kent wel een situatie waar je achteraf spijt had dat je niet meer op je gevoel hebt vertrouwd. Jouw ‘Innerlijke Kompas’, jouw intuïtie weet heel goed wat het beste bij jou past. Vanuit je gevoel ontstaan namelijk de mooiste ervaringen.

Wil je dat gevoel meer laten spreken en wil je meer grip krijgen op jouw stemmetjes, dan heb ik een mooie passende training daarvoor gemaakt. Namelijk de training ‘meer regie over mijn leven.’ In deze training gaan we aan de slag wie er bij jou vooraan in jouw denkbeeldige bus zit en of dat past voor jou. Ook heel belangrijk, we gaan ervoor zorgen dat je minder last hoeft te hebben van een schuldgevoel. Daarnaast leer ik jou hoe je liever mag zijn tegen jezelf.

De training is op 4 donderdagavonden in mijn praktijk in Best van 19:30 tot 22:00 op 3 september, 17 september, 1 oktober en 15 oktober. De kosten zijn 347 euro per persoon.

Over de organisator

Gertina Bakker
Gertina heeft nog niets over zichzelf geschreven.