Ontspannen voor kind en ouder

Details

Vrijdag 11 september 2020 van 18:30 tot 19:30 uur
Afgelopen
Jacob Roggeveenstraat
Best, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op vrijdag tot en met 2 oktober 2020

Hoe fijn is het dat er 4 avonden bewust wordt stil gestaan bij het ontspannen van jouw kind. En jouw kind ontspannen is, dan is de kans heel groot dat jij ook meer ontspant.

Piekert je kind veel en heeft je zoon of dochter moeite met inslapen?

Heeft jouw kind moeite om te genieten van het moment? Is het in zijn of haar hoofd al 5 of 10 stappen vooruit? En vindt hij/zij het lastig om te ontspannen omdat hij/zij zichzelf een te hoge druk oplegt?

Dan heb ik iets waardevols voor jullie.

Ik organiseer op 4 vrijdagavonden een moment waarin je kind alle ruimte krijgt om te ontspannen. Juist op de vrijdagavond om relaxed het weekend in te gaan. De kinderen mogen in pyjama of onesie komen als ze dat willen. Ook de knuffel is van harte welkom. Op die 4 avonden gaan we spelenderwijs aan de slag om te leren hoe om te gaan met dagelijkse zorgen en stress, kortom om meer te genieten. Ook besteed ik aandacht hoe jouw kind makkelijker in slaap kan komen.

De avonden zijn op 11 september, 18 september, 25 september en 2 oktober. Het is van 18:30 tot 19:30 in mijn praktijk in Best.

De bijeenkomsten zijn voor de kinderen vanaf groep 4. Bij de laatste avond mag papa of mama (of oma of opa) ook mee doen. Samen met je (klein)kind herhalen we dan een aantal oefeningen die we hebben geleerd, zodat je als (groot)ouder ook op de hoogte bent en deze in de toekomst thuis kan toepassen. Daarnaast is het heerlijk om even samen met je kind ontspannen bezig te zijn. De investering voor de 4 ontspanningsmomenten is 77 euro voor jullie samen.

Super leuk als jij er ook bij bent!

Over de organisator

Gertina Bakker
Gertina heeft nog niets over zichzelf geschreven.