PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Jeugddisco Heivelden/Heuveleind


  • vrijdag 13 maart 2020
  • Tussen 18:00 en 21:00
  • Jongerencentrum Todo, Jacob van Wassenaerstr 69, 5684 CR Best

Jeugddisco Heivelden/Heuveleind: Fluor Party!

De jeugddisco voor kinderen van de basisscholen in de wijken Heivelden en Heuveleind is helemaal terug van weggeweest! Op 1 november 2019 kwamen veel leerlingen van de basisscholen De Klimboom, Sint Antonius en de Heydonck naar Todo voor het ‘spannende’ en supertoffe discofeest in het thema Halloween. Dit proefde direct naar meer! De organisatie gaat daarom door, en wel op vrijdag 13 maart as. Een nieuwe jeugddisco dus, in alweer een gaaf thema.
 

13 maart: Fluor Party
Met het voorjaar in aantocht, roepen we iedereen op om gekleed te komen in vrolijke, felle fluor-kleuren. Wat zal dit een mooi gezicht opleveren! De vorige keer hadden veel kinderen werk gemaakt van hun outfit. Om dit te belonen, kan degene met de origineelste, coolste outfit rekenen op een vette prijs! Kom je vrijdag 13 maart (weer) mee swingen….!?

Algemene informatie
Waar? Jongerencentrum Todo (Jacob van Wassenaarstraat 69, Best)
Wanneer? Vrijdag 13 maart a.s.
Tijdstip voor groep 4 en 5: 18.00-19.15 uur
Tijdstip voor groep 6,7 en 8: 19.45-21.00 uur
Kosten entree: € 3,- p.p. contant en gepast te betalen aan de deur; dit is inclusief 1 consumptie ter waarde van € 1,-
Kosten consumptie: € 1,- voor fris, chips, kleine snoepzakjes of chocoladerepen als Twix en Mars. Ranja kost € 0,50 en water is gratis!
Dresscode (niet verplicht): Fluor (zwart met neon-kleuren).
 

Toekomst
 Het idee is dat er vanaf schooljaar 2020/2021 ook voor andere basisscholen/wijken uit Best een jeugddisco komt, alleen dan op andere avonden. Deze gaan georganiseerd worden door ouders van de desbetreffende basisscholen/uit de desbetreffende wijken. Dus ook dit keer is de disco alleen voor de leerlingen van de basisscholen De Klimboom, Sint Antonius en de Heydonck.

 

Vooraf opgeven 
Wil je jouw kind(eren) opgeven voor de jeugddisco van 13 maart? Dat kan tot en met woensdag 11 maart door het formulier in te vullen via deze link: https://forms.gle/kGdcGxRVTYAN5r7M6 . Let op: kinderen die zich niet vooraf hebben aangemeld, mogen niet naar binnen!

 

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.