Open Coffee bijeenkomst 8 oktober 2020

Open Coffee Best

Details

Donderdag 8 oktober 2020 van 09:00 tot 11:00 uur
Afgelopen
C'park Bata
Europaplein, Best, Nederland

Hallo beste mensen,

Het zijn nog steeds (of opnieuw?) spannende tijden. Wij doen ons best om (binnen de nu geldende RIVM-richtlijnen - die jullie vast allemaal kennen) de komende bijeenkomsten door te laten gaan.

Op donderdag 8 oktober a.s. is onze volgende reguliere bijeenkomst. Deze keer vindt die plaats bij C'Park Bata, Europaplein 1, 5684 ZC Best.

Zoals gebruikelijk ben je welkom om tussen 9.00 en 11.00 uur aan te schuiven voor een kopje koffie of thee (of iets anders?) en een goed gesprek met medeondernemers van Best en omgeving.

Heb je er zin in?

Wij hopen van wel. Het zou fijn zijn als veel van jullie van de gelegenheid gebruik maken om even de 'dagelijkse sleur' te ontvluchten en zich bij ons aan te sluiten.

Geen presentaties deze keer. Maar mocht je interesse hebben om de bezoekers iets over jezelf en je bedrijf te vertellen, dan kan daar altijd ruimte voor worden gemaakt. Laat het ons dan ajb even van tevoren weten via het contactformulier op onze website (https://opencoffeebest.nl/contact/).

Blijf vooral gezond en dan zien we je graag op 8 oktober!

Monique Verhoof en Monique Martens

TIP: Kijk altijd even in de agenda op onze website www.opencoffeebest.nl voor de exacte locatie van dit evenement.

Over de organisator

Open Coffee Best
Open Coffee Best is bedoeld voor alle ondernemers, MKB-ers, ZZP-ers en andere ondernemende mensen in Best en omgeving.Bij Open Coffee Bes...... Lees meer