Maandelijkse Open Coffee bijeenkomst, mét presentatie

Open Coffee Best

Details

Maandag 2 december 2019 van 09:00 tot 11:00 uur
Afgelopen
Europaplein 1, Best

Wil jij ook andere ondernemende mensen uit Best en omgeving leren kennen? Kom dan gezellig met elkaar netwerken onder het genot van een kopje koffie (of thee  ) bij onze maandelijkse Open Coffee bijeenkomst.

Deze Open Coffee Best bijeenkomst vindt plaats bij C’Park Bata.

Rond kwart voor 10 – 10 uur is er een kort woordje door de organisatie. Soms maakt één (of twee) van de deelnemers gebruik van de mogelijkheid om hun bedrijf of een ander onderwerp dat hen bezighoudt in de etalage te zetten en heel kort toe te lichten.

Wil jij ook een keer op de ‘virtuele zeepkist’ plaatsnemen? Laat het ons dan weten!

De opkomst is gemiddeld zo’n 20 à 25 deelnemers. Over het algemeen zijn er iedere maand wel nieuwe deelnemers aanwezig. Je kunt komen en gaan wanneer je wilt en zoals in je agenda past: de in- en uitloop is flexibel. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Je betaalt alleen je eigen koffie of thee.

Presentatie

Deze keer is er voor de liefhebbers de gelegenheid om de presentatie ‘Bouw je Communicatiehuis’ bij te wonen. Deze presentatie wordt gegeven door Jolanda Damsma van de Killer Content Academy.

Weet je gewoon niet hoe je moet beginnen?

Hoe maak je jouw potentiële klant bewust van jouw oplossing?

Jij kunt ze helpen met hun probleem, maar zij moeten dat wél weten!

Dit doe je bijvoorbeeld door:

  • Blogartikelen die raken.
  • Prikkelende nieuwsbrieven.
  • Aantrekkelijke social media berichten.
  • Een goed aanbod in een converterende website.

Dit zijn een paar mogelijkheden om je online marketing in te richten en Leads te genereren. Dit heb je vast eerder gehoord. Maar HOE doe je dat dan?

Jolanda van de Killer Content Academy laat je tijdens haar interessante presentatie zien hoe je een stabiel communicatiehuis bouwt.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op maandag 2 december naar C’Park Bata in Best. Maak kennis met de Killer Content Academy en krijg antwoorden.

De presentatie begint rond 10.00 uur en duurt ca. 30 à 45 minuten.

Je bent van harte welkom!

Over de organisator

Open Coffee Best
Open Coffee Best is bedoeld voor alle ondernemers, MKB-ers, ZZP-ers en andere ondernemende mensen in Best en omgeving.Bij Open Coffee Bes...... Lees meer