PleinBest.nl

Inloggen of inschrijven

Klompenrun


  • zaterdag 14 september 2019
  • Tussen 13:00 en 17:00
  • Koppelstraat, Best, Nederland

Best is tijdens carnaval Klompengat. Het is daarom eigenlijk wel zo logisch dat we nu ook op 14 september 2019 op het nieuwe parkeerterrein op de Koppelstraat in De Vleut een klompenrun gaan houden.

Het wordt een ludieke run, waarbij deelnemen al winnen is. Er zijn enkele prijzen te winnen en ja, de snelste wint ook... Maar er zullen ook andere prijzen te verdelen zijn.

Wil je meedoen, meldt je dan liefst voor 1 september aan, dan kunnen we je klompen alvast op maat maken! Deelname kost 10 euro, maar je mag dan de unieke Best 200 A2 klompen houden!

Gelijk met de Klompenrun zal er ook een lokale markt gehouden worden en een bier/wijn proeverij.

Ook gaan we die middag het populierenbos in De Vleut openen. Nadere informatie volgt, maar u kan u al wel opgeven voor de Klompenrun. Deze zal overigens hooguit 1 kilometer lang zijn. Het is vooral ludiek van aard. Eventueel zijn aparte starts voor vriendengroepen mogelijk! Wie van je (voetbal?)team is het snelst op klompen?

Mail even naar ln.gnissal@mot om je op te geven. Ik neem dan contact met je op voor de nadere gegevens zoals de tijd en plaats om je klompen te komen passen. Je mag alleen rennen op de nieuwe klompen! Iedereen gelijke kansen.

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.