Prikkelarme kermis

Gemeente Best

Details

Zaterdag 6 juli 2019 van 11:00 tot 13:00 uur
Afgelopen
Dorpsplein
Best, Nederland

De kermis zorgt bij veel volwassenen en kinderen voor veel plezier. De meesten genieten ervan. Zij gaan een attractie in, lopen rond en genieten van de sfeer, eten en drinken iets en hebben geen moeite met de geluiden, de muziek en de lichteffecten die bij de kermis horen. 

Prikkelarme kermis

Toch is een kermisbezoek niet voor iedereen vanzelfsprekend, bijvoorbeeld voor mensen met autisme, epilepsie of ADHD. Zij mijden vaak de kermis juist vanwege de geluiden en lichteffecten. Daarom organiseert Kermis Best ook dit jaar een prikkelarme kermis. Kinderen en volwassenen, die anders geen plezier beleven aan de kermis, kunnen nu wel genieten van de kermis.

De prikkelarme kermis is op zaterdag 6 juli a.s. van 11.00 uur tot 13.00 uur. Er is zo min mogelijk rook en licht(flitsen) te zien en de muziek is gedempt (minder dan 35 decibel). De bezoekers krijgen ruim de tijd om in en uit de attractie te stappen. De draaisnelheid is indien mogelijk aangepast. 

Meer informatie volgt later.

Over de organisator

Gemeente Best
Bij de gemeente Best kunt u terecht voor bijvoorbeeld het aanvragen van identiteitsbewijzen en omgevingsvergunningen. U vindt bij ons ook...... Lees meer